Products & Services

Racket Models
Extreme Power 888
Nano-Matrix
Z-9000
Others

Grips & Shuttles
Grips & Shuttles
Other Accessories
Tips and Links
Stringing Service
Videos (Classics)
Links
Funny pictures

Forums
Chit-Chat & Learn
Other Sites
Alternate  sites

 

Email me for enhancements. Thanks

Email Links
Yahoo
Hotmail
Gmail
Streamyx
Starhub
Pacific Net

Banks
DBS
Maybank
OCBC
UOB

Click below for other language.

Viva le France!
Click for Simple Chinese language. Click for German language.
Click for Japanese language. Click for Korean language.
Click for Italian language. Click for Spanish language.
Click for Portugese language.
Click for Russian language.

Badminton fans visited! end waste mail
 

De primaire OPDRACHT van deze plaats moet nieuwe rente creëren en alle spelers (zowel mannetje als wijfje) helpen om van badminton te verbeteren en te genieten op het extreme niveau. Mijn doel is ook het aan alle badmintonspelers betaalbaar te helpen maken. Deze plaats is open aan alle nieuwe en ervaren badmintonspelers. Wegens de rente en de dynamica van het spel, zult u al hulp nodig hebben om tot u een betere speler te maken. Bezoeken deze plaats om op het hoogste niveau van deze grote, mooie en elegante sport opnieuw en opnieuw te houden.

Als u om het even welk van de producten nodig hebt, gelieve te voelen vrij om me met de elektronische post te versturen. Voor uiteinden en technieken op badminton, te zien gelieve de sectie van badmintonuiteinden. U kunt me voor een andere vragen ook met de elektronische post versturen. Ik zal blij zijn om u te helpen. Dit is de eerste website in de wereld om steun en de diensten te verlenen met betrekking tot badmintonkwesties. Ik hoop u het kunt waarderen.  Het badminton is een hartstochtelijk spel. Ik ben zeker u met dit om eenvoudige reden het ermee eens bent dat u dit leest. Als u scherp bent om een racket te krijgen, is de prijs nooit een probleem. Ik zal u helpen. Er zijn ook grappige video's voor u om te genieten en ook te proberen een vrije softwarewebsite voor u. 

Deze plaats zal en progressief verbeterd verdergaan. Verstrekken uiteinden op hoe te om tot dit de beste plaats in de wereld te maken. Ik waardeer uw vriendelijkheid in het bezoeken van en het adviseren van deze bescheiden plaats. Leid van medenetizen aan netizen.  Ik hoop met alle uiteinden, kunt u helpen het Extreme Badminton van de Macht steunen.

De extreme rackets van het Badminton van de Macht worden gemaakt van de fijnste en kwaliteitsmaterialen. Zich uitstrekt van Extreme Macht 888, Nano Matrijs, z-9000 aan de Extreme Mindere van de Macht, 18 en 18L; deze rackets zijn tweede aan niets (moet proberen en beter dan andere merken!). Lees meer details hierboven over elke één van deze prachtige rackets op de verbindingen.

Onthaal (het Wereldwijd) van Agenten, van managers, van bussen, van leraren en van kapiteins.  Als u gebeurt om iedereen te kennen wie scherp kan om deze rackets en grepen te verkopen, gelieve me uit hun naam te contacteren. Wat zijn enkel schuw om me te benaderen of zij kunnen de kennis niet hebben om op Internet te zijn. Ik waardeer uw hulp en dank u.

PENDELS, GREPEN, ANDERE TOEBEHOREN & HET TRAINEN

Gebruikend de fijnste hand geselecteerde gansveren, kunnen deze shuttlecocks gewone pendels gemakkelijk langer meegaan dan. In feite, speelt langer u met deze pendels, voelt beter het. Gevend u meer macht, nauwkeurige controle en vlucht. Het is de Rang van Toernooien!

 

Tot slot aan volledig uitgerust met alle noodzakelijke toebehoren u voor het badmintonspel wenst, neem een blik bij onze speciaal ontworpen badmintonschoenen en dekking. Anderen omvatten het gespecialiseerde vastbinden en nemen gluren bij enkele harde verdiende gewonnen trophies. Er zijn meer dan dat in daadwerkelijk.

Als u een andere racketmerk of toebehoren nodig hebt, laat me de prijs kennen die aan u eerst wordt opgegeven. Ik zal proberen om het voor u goedkoper te krijgen. Ik heb een vriend die sportenwinkel bezit. 

Als u het trainen nodig hebt, kan ik een uitvoerige 1-aan-1 doen trainend. Het voordeel is dat er meer nadruk is en het zal fastrack u sneller leren. Met universitaire  graad en concurrerende achtergrond in hand, kan ik gemakkelijk met u communiceren en u een hoge prestaties opleiding geven aan uw niveau of tempo.  Jong, oud, mannelijk en het wijfje is welkom. U bent jong of nooit te oud om nieuw iets te leren.

De reden om u aan een juiste het trainen zitting aan te moedigen is omdat u uiteindelijk aan het spel (minder inspanning en u weet u het juiste ding in termen van slagen en footwork) doet, eerder dan het gaan door de "School van Harde Slagen" ten goede zult komen. U zult uw inspanning en tijd verspillen en zult ook frustreerde zeer wanneer u niet het spel wint en niet de grondbeginselen krijgt en strijkt correct worden. Opleiding op weekends. Mijn tijd moet worden geboekt. Dit is mijn waarde toevoegt aan u! De hoop u houdt van het. Zelfs als u een bus hebt; daar geen kwaad om een andere bus ertoe te brengen om een tweede advies of een perspectief te geven enkel om uw spel verder te verbeteren.

BESCHIKBARE TRAINEN VAN DE VAKANTIE VAN DE SCHOOL NU!! OPEN VOOR ALLEN. VERSTUUR ME BIJ COM XTREMEXN@GMAIL. VOOR PROGRAMMA'S MET DE ELEKTRONISCHE POST.

R u de mededinger?De langsligger van Wanna 
met me?!Opnieuw, krijg de rackets lor! Deze plaats aan uw verwanten of vrienden gelieve door:sturen. Dank!Opnieuw, krijg de rackets lor!R u de mededinger?De langsligger van Wanna met 
me?!

 

 

Google
 

onewebspace 

 
 
  © Copyright 2003-2007 extreme-power.org. All Rights Reserved. Powered by partner: onewebspace.com